Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Hírek

Porgy és Bess nyertesek

E-mail Nyomtatás PDF

altLezárult a Magyar Vöröskereszt és a Szegedi Szabadtéri Játékok közös Véradó nyereményjátéka a július 9-28 közötti időszakban vért adott játékosok között. Június 29-én kisorsoltuk a győzteseket. A szerencse két szegedi lakosnak kedvezett, akik augusztus 9-én másodmagukkal nézhetik meg a Porgy és Bess cimű előadást a Dóm téren.

Gratulálunk!

 

 

Retró véradások augusztusban

E-mail Nyomtatás PDF

altRetro-véradások

Immárom 4. alkalommal rendezi meg a Szegedi Régió a vérellátóiban a retro-véradást, melyre szeretettel várjuk minden kedves véradót. Pontos helyszinek és időpontok érdekében nyomja a bővebben gombot.

Az esemény ideje alatt minden véradási helyszínen, aki vért ad ajándékba kap:

  • 1 db belépőt a Mohácsi Történelmi Emlékhelyre

  • 1 db belépőt a Mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdőbe

Személyi igazolvány, TAJ- és lakcímkártya szükséges a véradáshoz!

Csongrád megye: Szeged, Makó, Szentes, Hódmezővásárhely

Békés megye: Orosháza, Gyula

Bács-Kiskun megye: Kecskemét

Módosítás: ( 2013. július 30. kedd, 11:29 )
 

Prágai út a fődíj!

E-mail Nyomtatás PDF

altPrágai út a fődíja a most kezdődő nyereménysorsolás akciónknak, melyet véradóink számára a szervezünk a megyében. A játék azoknak szól, akik 2012. október 11-ig Csongrád megyében valamelyik véradásunkon vért adnak, és az ott kapott Jelentkezési lapot kitöltik, és lepecsételtetve bedobják a gyűjtőládába.

Az ajándéksorsolás fődíja egy kétszemélyes prágai utazás novemberben, melyet a Tatradol Bt. ajánlott fel a szerencsés véradónak. A cég vezetése ez mellett egy kétszemélyes pozsonyi adventi kirándulást is felajánlott, amit szintén kisorsolunk a a csendes hősök között.

Sasvári Krisztina igazgató elmondta: „A cél az, hogy a megyében vért adókat picit másként is jutalmazzuk; éreztessük azt, hogy nem mindennapi a segítség, amit nyújtanak. Szerencsére sok bátor véradó van a megyében, lehetetlenség lenne mindenkinek felajánlani egy utazást, ezért döntöttünk úgy, hogy sorsolást szervezünk. Nagyon örülünk a Tatradol Bt. önzetlen felajánlásának, akik első szóra partnereink voltak és lehetővé teszik, hogy így ajándékozzuk meg azokat a véradóinkat, akiket Fortuna majd kiválaszt.”

Az esemény médiatámogatója a Rádió 88. A szegedi rádió évek óta támogatja a véradásainkat, azok ismertetésével, népszerűsítésével, amit 2010 óta saját szervezésű, Véradók Világnapi véradással is megtoldanak. Az egyik legnagyobb volumenű véradás lett a Rádió88 véradásunk mára, ami nem csak attól más, hogy a rádió szervezi, hanem attól is, hogy minden évben valami újítással, valami plusszal jelentkeznek.

A sorsolásra bárki jelentkezhet, aki vért ad, és elfogadja a részvételi feltételeket. A részletes szabályzat a Véradásszervezés menüpont alatt található, ide kattintva elérhető (JÁTÉKSZABÁLYZAT), vagy innen letölthető. PDF

 

 

Hosszított pénteki nyitvatartás és virslijegy Szegeden!

E-mail Nyomtatás PDF

Március 1-től péntekenként 7.15-16:00 között várjuk a véradókat az OVSZ szegedi állomásán (Szeged Somogyi B. út 2.) A hosszabb nyitva tartás célja, hogy minél rugalmasabb időpontokban tudjuk fogadni a véradókat az intézeti véradások alkalmával. Jó hír, hogy a szentesi Hungerit Zrt. idén is segíti a munkánkat, és minden véradónak virslijegyet ad ajándékba! A virslijegyek megérkeztek hozzánk, így minden intézeti és kiszállásos véradáson megajándékozzuk a véradókat a kuponnal! 


Intézeti véradások Szegeden:

Hétfő: 7.15-13.00

Kedd: 7.15-13.00

Szerda: 7.15-13.00

Csütörtök: 7.15-18.00

Péntek: 7.15-16.00

Módosítás: ( 2012. március 02. péntek, 14:42 )
 

Köszöntötték a véradókat Szegeden

E-mail Nyomtatás PDF

Kellemes hangulatú helyszínen, a Megyeháza Csongrád termében került megrendezésre a szegedi Véradóünnepség. A rendezvényen köszöntötte az ünnepelteket dr. Miskovits Eszter, az Országos Vérellátó Szolgálat főigazgatója. Dr. Szekeres Veronika, az Országos Vérellátó Szolgálat,Szegedi Regionális Központjának régióvezető főorvosa. ünnepi beszédében köszönetett mondott minden véradónak, aki élete egyik legdrágább kincsét, saját vérét adja mások életnek megmentéséért. Tolmácsolta az elmúlt időszakban műtéten átesett betegek köszönetét, akik ezen hétköznapi életmentők nélkül nem ünnepelhetnék velünk a szeretet ünnepét. A köszöntő szavak után a szőregi Kossuth Lajos Általános Iskola 5. osztályos diákjai két Halász Judit számmal ünnepelték a megjelenteket. A szervezet köszönetett mondott a véradók mellett azoknak a szervezőknek, akik a 2011-es évben  segítették a véradások sikeres megszervezését, a kiszállásos véradások lebonyolítását.

Módosítás: ( 2011. december 12. hétfő, 17:34 )
 


1. oldal / 3

Hirdetés
Hirdetés
IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Belépés